bestuur

  • EVELINA VORONTSOVA Voorzitter & artistieke zaken, bestuurslid sinds 2004 
  • BOUDEWIJN ZWART Secretaris & artistieke zaken, bestuurslid sinds 2004
  • MR. WIM VAN BOXMEER Penningmeester, bestuurslid sinds 2004
  • JELTSJE STOBBE Adviseur bestuur, vertegenwoordiger sinds 2018
  • VERGOEDINGEN. De bestuursleden en de vertegenwoordiger voeren hun werkzaamheden voor ARTIMUSICA op vrijwillige basis uit. Zij ontvangen geen vergoeding voor hun werkzaamheden; zij hebben wel recht op vergoeding van gemaakte kosten in de uitoefening van hun functie en op een niet bovenmatig vacatiegeld. De stichting heeft geen medewerkers in loondienst.

Evelina Vorontsova. Oprichter en voorzitter van ARTIMUSICA, en organisator, programmeur & artistiek leider van de ARTIMUSICA festivals, muziekmarathons en concerten. Concertpianist en kamermusicus. Runt sinds 2002 een pianoschool in Amsterdam Noord, legt zich met name toe op de ontwikkeling van jong talent.

Foto Vorontsova

Jeltsje Stobbe. Vertegenwoordiger bestuur van ARTIMUSICA naar andere organisaties, adviseur aan het bestuur en coordinator van nieuwe projecten & bijbehorende fondsenwerving. Werkt als wetenschapper, beleidsmaker en digitale collectiespecialist in de kennis & cultuursector.

Foto Stobbe

Boudewijn Zwart. Secretaris van ARTIMUSICA. Pianist, organist, beiaardier en componist. Directeur van het Carillon Instituut Nederland en stadsbeiaardier van o.a.  Amsterdam en Dordrecht. Initiatiefnemer en artistiek leider van het jaarlijkse Festival Torenmuziek Dordrecht en mede-oprichter van de Oude Haven Concerten Schoonhoven.

Foto Zwart

Mr. Wim van Boxmeer. Penningmeester van ARTIMUSICA. Voormalig directeur van diverse organisaties, nu actief als bestuurslid van culturele en maatschappelijke stichtingen waaronder Stichting Historische Sluizen en Stuwen Nederland en Stichting Torenmuziek Nederland.

Foto Van Boxmeer

gegevens

Stichting ARTIMUSICA
Stanleylaan 15
2803 ZK Gouda
RSIN/fisc.no.: 8138.21.332

Financieel jaarverslag 2020

© 2018-2021 ARTIMUSICA | www.artimusica.nl amsterdam