word vriend

Word vriend van stichting ARTIMUSICA. Vriend wordt u al voor 25 euro per jaar. Hiermee ondersteunt u ARTIMUSICA op structurele wijze en draagt u bij aan de continuiteit van de activiteiten. U wordt op de hoogte gehouden van de activiteiten via de nieuwbrief. Daarnaast ontvangt u 50% korting op een kaartje voor het jaarlijkse donateursconcert. Wilt u zich aanmelden als vriend? Stuur ons een email!

word donateur

Word donateur van stichting ARTIMUSICA. Donateur wordt u al vanaf 100 euro per jaar. U ontvangt de nieuwsbrief en 2 kaartjes voor het jaarlijkse donateursconcert.

Als donateur ondersteunt u een specifieke activiteit of project van de stichting, en geniet u speciale voordelen bij de realisatie van deze activiteit. Voorbeelden zijn: de jaarlijkse muziekmarathon Arte della Musica, het tweejaarlijkse kamermuziekfestival, speciale thema-concerten met mogelijkheden voor programmering op verzoek, muziekopnames, masterclasses en digitale muziekerfgoedprojecten. U mag natuurlijk ook doneren zonder geoormerkte activiteit.

Wij zijn heel blij met donateurs die een periodieke gift overwegen. Wanneer u zich voor vijf jaar als maecenas verbindt aan ARTIMUSICA, dan belonen wij dat graag met een extra gepast cadeau: een masterclass piano over uw favoriete repertoire bij minimaal 250 euro per jaar, een dubbele masterclass bij minimaal 500 euro per jaar, een huisconcert (koffieconcert piano recital) bij minimaal 1000 euro per jaar en een huisconcert (volledig piano recital of piano & viool/cello) bij minimaal 1500 euro per jaar.

Wilt u doneren aan ARTIMUSICA? Stuur een ons een email!

word sponsor

Word sponsor van stichting ARTIMUSICA. Sponsoren kunnen in overleg een tegenprestatie verwachten, de aard afhankelijk van de te sponsoren activiteit. Voorbeelden zijn de opname van naamsvermelding of bedrijfslogo in programma's en aankondigingen van festivals, marathons en concerten; naamsvermelding in cd booklets; relation ticket sponsoring bij festivals, marathons en concerten. Wilt u meer informatie? Neem contact op!

anbi status

ANBI AANVRAAG. In 2018 heeft de stichting de culturele anbi status gekregen. Donaties zijn voordelig aftrekbaar. Wilt u meer info? Neem contact met ons op.

© 2018-2021 ARTIMUSICA | www.artimusica.nl amsterdam